STATE of Architecture
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Diensten IHC architects

VAN A T/M Z

IHC Architects Nederland | Curacao

IHC architects is een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau, met vestigingen in Nederland (Eindhoven) en Curaçao. Naast het ontwerpen van uw woonhuis in Nederland, helpen wij u graag met het realiseren van uw vakantiewoning in het Caribisch gebied.

Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling. Onze opdrachten lopen uiteen van stedenbouwkundige plannen, woningen in alle soorten en maten, utiliteitsgebouwen, hotels/resorts tot volledige interieuropdrachten.

Wij ontwerpen, zorgen voor de bouwkundige onderlegger voor het aanvragen van de juiste vergunningen, verzorgen de uitvoeringstekeningen en bijbehorende documentatie. Daarnaast ontwerpen wij het interieur, zowel de losse als vaste inrichting, zorgen wij voor de fotorealistische visualisaties en ontzorgen wij u door de bouw te begeleiden.

Onderstaand vindt u verder uitleg van zaken waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

DIENSTEN

Dit zijn onze kwaliteiten