STATE of Architecture
NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR

IHC architects Curacao

CONTACT

IHC architects Curacao

IHC architects Curacao heeft naast zijn kantoor in Willemstad en Coral Estate ook een vestiging in Nederland. De kantoren werken nauw samen en vullen elkaar aan in expertise.

ADRES

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

BEREIK ONS ZONDER IN DE AUTO TE STAPPEN

T: (+5999) 522 90 00

E: curacao@ihcarchitects.com

Contact Curacao
Sending

De hoofdvestiging van IHC architects Curacao is gelegen aan de Caracasbaaiweg, één van de belangrijkste toegangswegen naar de populaire woonwijken Vista Royal, Jan Sofat, Villapark Zuurzak en Brakkeput. Daarnaast hebben wij een nevenvestiging op Coral Estate waarmee wij onze klanten aan de banda riba zijde van het eiland kunnen bedienen.

IHC architects te Curacao houdt zich met name bezig met architectonische vraagstukken in  het hoge segment villabouw, de technische voorbereiding en uitwerking van (grootschalige)resorts en woongemeenschappen, kantoorgebouwen. daarnaast zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor het uitbreiden of renoveren van bestaande woningen en kantoorpanden.

Loop gerust binnen of maak een afspraak bij een van onze kantoren op Curacao of Nederland en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het realiseren van uw bouwplannen in het Caribische gebied.

ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Torenallee 45
5617 BA, Eindhoven
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com