• Category : DIENSTEN
Visualisaties

Hoewel de technische uitwerking van onze ontwepen een belangrijk onderdeel is in de voorbereiding van het daadwerkelijk realiseren van uw project, bent u natuurlijk minstens zo benieuwd naar hoe uw project er daadwerkelijk uit komt te zien. Gedurende het ontwerpproces presenteren wij u onze ideeen in de vorm van 3D modellen, maar als de bouwvergunning verkregen is laten wij u graag zien hoe het écht wordt.

Middels geavanceerde rendersoftware kunnen wij fotorealistische beelden en zelfs filmpjes vervaardigen van het te realiseren pand, voordat deze daadwerkelijk gebouwd is. Deze zogenaamde visualisaties / artist impressions kunnen daarnaast van pas komen bij het zoeken naar investeerders in uw project, het vinden van mogelijke kopers/huurders, of gewoon voor het proeven van de sfeer en het gevoel van ruimte in uw toekomstige woonkamer.

Ontwerpbeslissingen

De visualisaties geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen en kunnen u wellicht van mening doen veranderen. Naast de vormgeving, speelt de materialisering een belangrijke rol en stellen wij u en onszelf in de gelegenheid om weloverwogen beslissingen te nemen over kleurgebruik, materiaalgebruik, hoeveelheid, types en locaties van verlichting etc.

Naast de voordelen die de visualisaties u en onszelf bieden, merken wij dat ook de uitvoerende partijen baat hebben bij deze fotorealistische afbeeldingen. Immers, gedurende de realisatie van het pand kan men al zien hoe het eruit moet komen te zien.