STATE of Architecture
NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR

IHC architects Nederland

CONTACT

IHC architects Nederland

IHC architects Nederland heeft naast zijn kantoor in Eindhoven, ook een vestiging op Curacao. De kantoren werken nauw samen en vullen elkaar aan in expertise.

ADRES

Torenallee 45
5617 BA, Eindhoven
Nederland

BEREIK ONS ZONDER IN DE AUTO TE STAPPEN

T: (+31) (0)646217636

E: nederland@ihcarchitects.com

Contact Nederland
Sending

Onze vestiging in Nederland huisvest in het Glasgebouw aan de Torenallee in Eindhoven. Het industriele Glasgebouw is gelegen in het bruisende Strijp S. IHC architects in Nederland houdt zich met name bezig met architectonische vraagstukken in  de woning en villabouw, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in grootschalige renovaties en uitbreidingen van bestaande woonhuizen.

Een groot deel van onze clienten in Curacao wonen en verblijven het grootste deel van het jaar in Nederland. U bent daarom ook van harte welkom in ons kantoor in Nederland om uw bouwplannen voor het Caribische gebied door te spreken, zonder daarbij naar het buitenland te hoeven reizen. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor uw bouwprojecten in de overige omliggende Europese landen.

Loop gerust binnen of maak een afspraak bij ons kantoor in Eindhoven en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het realiseren van uw bouwplannen in Nederland of het Caribische gebied.

ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Torenallee 45
5617 BA, Eindhoven
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com