• Category : DIENSTEN
Architectuur

Het creatieve proces, ofwel het vinden van de juiste architectonische stijl voor uw project is een interactief traject dat begint met het inventariseren van uw wensen, eisen en dromen. Het is vervolgens onze missie om u de best passende mogelijkheden te presenteren om uw project te realiseren.

Naast de functionele eisen en wensen van de client zijn wij uiteraard ook nadrukkelijk op zoek naar de kansen en mogelijkheden die de kavel waarop uw droom gecreëerd gaat worden te bieden heeft. Deze context moet leiden tot een harmonieus geheel tussen gebouw en buitenruimte. Daarnaast zijn vanzelfsprekend de verschillende elementen als windrichting, uitzicht, positionering ten opzichte van de zon etc. Belangrijke factoren om mee te nemen in onze ontwerpen.

Vanzelfsprekend speelt ook de materialisering een zeer belangrijke rol in het creeren van de juiste look and feel van uw project. Of het nu gaat om strakke gestucte lijnen, houten shutterkozijnen, traditioneel metselwerk, of een combinatie van deze aspecten; allen hebben hun uitwerking in de uitstraling van uw pand.

Van de allereerste schets tot en met het definitief ontwerp; wij betrekken u nauw bij de vormgeving van uw gebouw. Waarbij wij voorstellen doen aangaande vorm, materiaalgebruik en interieur. Een proces dat begint bij een grove schets en steeds verder gedetailleerd wordt met als resultaat een hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.