IHC Architects

Zo selecteert u het architectenbureau dat bij u past

Stuwwal Nijmegen Nederland reparatie, ontwerp door IHC architects
  • test :

Villa Terrace Estate uitzicht Curacao, moderne bouw Curacao IHC architects

Heeft u bouwplannen? Een woning, kantoorpand of een hotel/resort? Gefeliciteerd! Maar, wat nu? Hoe vindt u het juiste architectenbureau voor het ontwerpen, ontwikkelen en misschien zelfs wel bouwen van het te realiseren gebouw?

 

Een goed architectenbureau neemt de tijd

 

Een goed ontwerp is essentieel voor uw te realiseren woning, kantoorpand of hotel/resort. Het is de basis; het fundament voor een succesvol bouwproces. Kies voor een architectenbureau dat de tijd neemt om geduldig uw wensen te inventariseren. Een goed architectenbureau vertaald uw wensen totdat het ontwerp naadloos aansluit bij uw verwachtingen.

 

Persoonlijkheid en smaak

Boerderij in Gemert Nederland verbouwing woonkamer woonboerderij door IHC architects

Iedere woning is uniek, elk kantoorpand is anders en ieder hotel/resort heeft z’n eigen stijl. Over smaak valt niet te twisten. Selecteer uw partner daarom niet alleen op feitelijke informatie, maar ook op smaak. Bekijk het portfolio van het architectenbureau waar u mee wilt werken. Sluit dit aan bij uw verwachtingen? De stijl van IHC architects is voornamelijk te typeren als tropisch modern. We zijn best flexibel . Onze ontwerpen zijn te herkennen aan strakke lijnen en natuurlijke elementen, die passen bij de omgeving van het te realiseren gebouw. Sfeervol, uniek en karaktervol; dat typeert de smaak van IHC architects.

 

Een groot netwerk

Villa Vista Royal moderne bouw Curacao, architectuur IHC architects

Heeft de partner waarmee u in zee wilt gaan een groot netwerk van leveranciers en partners? Een absoluut pluspunt, waar u nuttig gebruik van kunt maken. Bij IHC architects werken we met veel lokale partners samen, in Nederland, Curaçao en Spanje. Zo nemen we veel vragen en zorgen van onze opdrachtgevers weg en kunnen we projecten van a tot z ontwikkelen en uitvoeren. U heeft bij IHC architects één aanspreekpunt en altijd in uw eigen, vertrouwde taal (Nederlands). Zowel in Nederland en Curaçao, als in Spanje.

 

Knowhow en ervaring

Team IHC Spanje, architectenbureau IHC architects

Selecteer de partner waar u uw woning, kantoorpand of hotel/resort mee wilt realiseren op kennis en ervaring. Check de referenties van het bureau waar u mee wilt samenwerken. Een kleine moeite en het levert vaak waardevolle informatie op. Is het bureau in kwestie z’n afspraken in het verleden nagekomen? Zijn deadlines gehaald? Is het budget gehandhaafd? Toets de knowhow en ervaring van het bureau door de juiste vragen te stellen aan opdrachtgevers. Bij IHC architects laten wij u met trots ons portfolio zien en stellen u graag voor aan opdrachtgevers waar wij eerder voor hebben gewerkt. Omdat wij als een blok achter ons werk staan en trots zijn op het eindresultaat.

 

Kennismaken met IHC architects om te toetsen of wij aan uw verwachtingen voldoen? Maak hier een vrijblijvende afspraak in Nederland, Curaçao of Spanje.