IHC Architects

IHC architects ook in Spanje

IHC architects team spanje, architectenbureau Spanje, Nederland, Curacao
  • test :

Villa Coral Estate nieuwbouw Curacao, moderne architectuur IHC architects

Wist u dat IHC architects ook in Spanje werkzaam is? Naast onze activiteiten in Nederland en Curaçao, zijn we ook in Spanje actief op het gebied van architectuur, projectmanagement, interieur en exterieur ontwerp, nieuwbouw, verbouw en renovatie. Van hoogwaardige kwaliteit, zoals u van IHC architects gewend bent.

 

Architectenbureau Barcelona

 

Ons lokale architectenbureau in Spanje is vertegenwoordigd met een ervaren permanent bemand kantoor in Barcelona. Een Nederlands aanspreekpunt voor al uw woonwensen, ontwerp ideeën en bouwplannen in Spanje. Met een uitgebreid lokaal netwerk van waardevolle contacten en brede kennis en ervaring van de Spaanse markt, voeren wij uw project met passie en knowhow uit. Gedeeltelijk, gericht op een specifieke expertise, of compleet van a tot z. Dat doen we in samenwerking met onze architecten in Nederland en op Curaçao. Onze drie internationale locaties werken nauw met elkaar samen. Met een dynamische synergie, creatieve wisselwerking en unieke ontwerpen als resultaat. Bij welk kantoor van IHC architects u ook binnenwandelt, u heeft gegarandeerd toegang tot een creatief en ervaren team van architecten, met wereldwijde kennis, ervaring en ongelimiteerde ambitie. U bent dus altijd verzekerd van een brede kijk op een gedegen aanpak van uw project. Dus ook voor uw nieuwbouw of renovatie in Spanje, zowel particulier als commercieel.

 

Moderne architectuur Spanje

Villa Terrace Estate Curacao modern zwembad, ontwerp IHC architects

We staan bekend om onze moderne architectuur. Bij IHC architects houden we van strakke lijnen, ruimte en licht, gecombineerd met speelse elementen en natuurlijke materialen. Ieder ontwerp van IHC architects is zorgvuldig afgestemd op de omgeving van het te realiseren of op te knappen object. Ieder ontwerp is daarom op maat en uniek. Door onze uitgebreide ervaring als architectenbureau in Nederland, Curaçao en Spanje, hebben we een goed inzicht in de mogelijkheden, externe invloeden, kenmerken en behoeften van de architectuur in Spanje. Met name de tropisch moderne stijl die we op Curaçao toepassen, is ook bijzonder geschikt voor uw villa, appartement, resort, hotel of commercieel object in Spanje.

 

Binnen en buiten gecombineerd

Villa Terrace Estate nieuwbouw Curacao, architectenbureau IHC architects

Met grote raampartijen, stijlvolle puien en shutters, interieur en exterieur, sfeervolle terrassen, fraaie tuinontwerpen en zorgvuldige materiaalkeuze combineren we op een smaakvolle en creatieve manier het binnen- en buitenleven. In onze ontwerpen maken we optimaal gebruik van de omgeving. Waardoor u maximaal en in stijl kunt genieten van de schitterende Zuid-Europese omgeving en het sfeervolle mediterrane leven in Spanje.

 

 Interesse en informatie

 

Bekijk ons portfolio voor een indruk van eerder uitgevoerde projecten. Heeft u een concrete vraag of behoefte aan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons architectenbureau in Spanje, Nederland of Curaçao? Hier vindt u onze contactgegevens.