IHC Architects
Vrij wonen

Nieuwbouw Schuurwoning

Fraai vormgegeven concept nieuwbouw schuurwoning te Elst. De woning kenmerkt zich door de hoge gevelpuien en de open verbinding met de tuin. De woonkamer is voorzien van een forse vide, waardoor een bijzonder ruimtelijk effect ontstaat. De drie op de verdieping gelegen slaapkamer worden bereikt door een minimalistisch ontworpen trap.

Nieuwbouw schuurwoning Elst

Dit concept voor een nieuwbouw schuurwoning te Elst, Gelderland is recentelijk ontworpen door IHC architects. De woning kenmerkt zich door de grote opengetrokken gevelpuien in combinatie met enkele zwaar uitgevoerde houten accenten. De woning kenmerkt zich door de hoge en ruime verblijfsgebieden.

 

Architectuur

De beganegrond van de woning bestaat uit een ruime leefkeuken en woonkamer, rondom voorzien van hoge glazen puien. Boven de woonkamer is een vide gecreëerd, voor extra ruimtelijk effect. tevens is op de beganegrond ruimte gereserveerd voor een ruim kantoor / werkruimte.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gepositioneerd. De drie slaapkamers delen een royale badkamer. De fraai vormgegeven toegangstrap springt in het oog en komt uit in de woonkamer.

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2015
Kaveloppervlak: - m²
Woningoppervlak: - m²
Slaapkamers:
Badkamers:

BIJZONDERHEDEN