STATE of Architecture
nieuwbouw architect
architect Arnhem
woning ontwerpen
Duurzaam architectenbureau
nieuwbouw architect
architect Arnhem
woning ontwerpen
Duurzaam architectenbureau
Vrij Spel woning

Moderne woning Den Bosch

Moderne woning gelegen in een nieuwbouwbuurt te ’s Hertogenbosch. De moderne vrijstaande woning heeft een open woonstructuur waarbij de woonkamer, eetkamer en leefkeuken visueel met elkaar zijn verbonden. Daarnaast hebben deze belangrijke verblijfsruimtes een fraai zicht over de nieuw aan te leggen tuin. Met de realisatie van de woning zal eind 2018 worden aangevangen.

Moderne woning Den Bosch

Op het Jan Sluyterscomplex te Den Bosch is een nieuwe woonbuurt gerealiseerd, waarbij IHC architects een Moderne vrijstaande woning heeft ontworpen. De start van de bouw van de woning staat eind 2018 gepland.

 

Architectuur

De vrije indeling van de beganegrond zorgt voor een bijzondere doorkijk en visuele verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en leefkeuken. Deze ruimtes hebben een bijzonder open doorzicht op de tuin. Tevens zijn op de beganegrond een carport en riante berging gesitueerd. De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers welke een riante badkamer met apart toilet delen.

De vormgeving van de woning kenmerkt zich door een strak wit gestuct lijnenspel gecombineerd met antracietkleurig metselwerk en diverse sfeervol aangeklede gevels voorzien van verticale houten geveldelen. De kozijnen die toegepast zullen worden zijn tevens in een antracietkleur uitgevoerd.

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar:
Opp. kavel: - m²
Opp. woning: - m²
Slaapkamers:
Badkamers:

BIJZONDERHEDEN

Waanzinnige locatie
Appartement
Garage