STATE of Architecture
Balinese-style villa
Balinese-style villa
Droomhuis

Balinese stijl villa

De imposante, in Balinese stijl ontworpen villa kenmerkt zich door de bijzondere vrijstaande kapconstructie, bestaande uit drie afzonderlijke daken. Onder de driedelige kap bevinden zich een drietal afsluitbare ruimtes waarin zich de master slaapkamer, mediakamer, gastenslaapkamer en pantry bevinden. De woonkamer en keuken bevinden zich weliswaar onder de kap, maar zijn niet afsluitbaar.

Droomhuis Terrace Estate

Villa Terrace Estate is een in Balinese stijl ontworpen villa gelegen te Santa Barbara Plantation, tussen Seru Boca en het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Het gebied kenmerkt zich door adembenemende uitzichten op het Spaanse Water, de Caribische zee en hole 18 van de door Pete Dye ontworpen golfbaan.

 

Architectuur

De imposante, in Balinese stijl ontworpen villa kenmerkt zich door de bijzondere vrijstaande kapconstructie, bestaande uit drie afzonderlijke daken. Onder de driedelige kap bevinden zich een drietal afsluitbare ruimtes waarin zich de master slaapkamer, mediakamer, gastenslaapkamer en pantry bevinden. De woonkamer en keuken bevinden zich weliswaar onder de kap, maar zijn niet afsluitbaar. Door de vrijstaande kapconstructie heeft de wind in deze ruimtes vrij spel en is de temperatuur hier altijd aangenaam. Het laagste punt van het middelste dak is op het westen georiënteerd, zodat ook in de namiddag in de keuken en eethoek voldoende schaduw wordt gecreëerd om aangenaam in deze ruimtes te verblijven.

Via de prachtig aangelegde tropische tuin kan men de onder verdieping bereiken waar twee ruime gastenappartementen zijn gesitueerd. Beide appartementen hebben een eigen woonkamer en sluiten naadloos aan op een gezamenlijk terras, waarbij uiteraard rekening is gehouden met het prachtige uitzicht op het Spaanse water.

 

Interessante links

Santa Barbara Resort

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar:
Kaveloppervlak: - m²
Woningoppervlak: - m²
Slaapkamers:
Badkamers:

BIJZONDERHEDEN

Waanzinnige locatie
Appartement
Garage