STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland

Prefab villa

prefab villa

Prefab villa

Prefab woningen zijn in opmars. Deze bouwmethode wordt steeds populairder, ook binnen de luxe architectuur. Het ontwerpen van prefab villa’s behoort dan ook tot een van de diensten van IHC Architects. Prefab bouw is een kwalitatieve bouwmethode, waarbij de bouw aanzienlijk korter is dan bij andere methoden. Hierdoor kan uw prefab villa snel worden opgeleverd. Tevens is prefab bouw voordeliger dan traditionele bouwtechnieken. IHC Architects is bekend met verschillende vormen van woningbouw. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen tijdens het design en ontwerpproces van uw prefab villa en kijken met een creatief oog naar de mogelijkheden.

Wenst u een moderne villa te bouwen? Daarin kan IHC Architects u ondersteunen. De moderne villa’s ontworpen door IHC Architects weerspiegelen onze liefde voor natuurlijke elementen, strakke afwerking en moderne stijlen. Onze architectonische stijl sluit aan op de door u gewenste moderne villa bouw. Samen met uw input ontwerpen we een unieke woning waarin u zich volledig thuis voelt en uw persoonlijke stijl tot uiting komt. Immers zijn al onze projecten uniek en afgestemd op uw wensen. Hierdoor krijgt uw moderne villa een eigenzinnig karakter.

Prefab bouwtechnieken

We zien de laatste tijd dat de vraag naar prefab villa’s toeneemt. Prefab is een afkorting voor prefabricage, oftewel vooraf gebouwd. De verschillende elementen van uw woonhuis worden elders gefabriceerd en later op de bouwplaats opgebouwd. Het opbouwen van uw prefab villa is sneller en voordeliger dan bij reguliere bouw. Dit komt doordat de bouw minder weersgevoelig is, de bouwtijd op de werkplaats lager is en hierdoor kosten worden bespaard.

Dankzij prefab bouwtechnieken zijn moderne villa’s toegankelijk voor een breed publiek. IHC Architects maakt graag gebruik van deze techniek en is dan ook zeer ervaren in het ontwerpen van uw prefab villa. Dit is tevens belangrijk, want bij prefab bouw is het noodzaak dat alle elementen vooraf goed zijn uitgedacht. Immers is op de bouwplaats weinig speelruimte voor wijzigingen. Doordat de architecten uit ons architectenbureau ervaren zijn met deze bouwstijl, kunnen wij uw prefab woning tot in detail uitwerken. Samen met u als opdrachtgever werken wij vooraf uw villa uit, waardoor faalkosten gereduceerd worden, zonder dat uw keuzevrijheden hoeft in te leveren. Zo kunt u na de bouw gegarandeerd genieten van uw droomhuis!

villa
Nieuwbouw architectuur

Prefab villa ontwerpen

IHC Architects ontwerpt geen standaard prefab huizen. Wij kijken graag verder en ontwikkelen luxueuze villa’s in moderne bouwstijlen. Ook maken wij gebruik van energiezuinige installaties en duurzame technieken of materialen. Immers horen bij een moderne bouwstijl ook moderne technieken.

Bij het ontwerpen van uw prefab villa staan uw wensen volledig centraal. Onze architecten begeleiden u van A tot Z en zijn bouwkundig onderlegd. Als architect van moderne woningen hebben wij al diverse prefab villa’s ontworpen. Hierdoor zijn wij ervaren in het realiseren van prefab woningen. Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken, creëren wij samen met u als opdrachtgever een unieke villa die voldoet aan als uw wensen en woondromen.

CONTACT

Prefab architect

IHC Architects is een architectenbureau met ervaring in verschillende bouwkundige technieken, zoals prefab bouw. Wij zorgen in samenwerking met u dat uw woonwensen optimaal vervuld worden. Door uw prefab villa te ontwerpen, kunnen wij een unieke woning met eigen karakter creëren. Hierin staat uw woongenot centraal. IHC Architects is uw partner op het gebied van prefab villa ontwerpen.

IHC Architects Nederland heeft naast zijn kantoor in Nijmegen, ook een vestigingen in Curaçao. Deze kantoren werken nauw samen en vullen elkaar aan in expertise.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 34
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com