STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen

Wenst u een moderne villa te bouwen? Daarin kan IHC Architects u ondersteunen. De moderne villa’s ontworpen door IHC Architects weerspiegelen onze liefde voor natuurlijke elementen, strakke afwerking en moderne stijlen. Onze architectonische stijl sluit aan op de door u gewenste moderne villa bouw. Samen met uw input ontwerpen we een unieke woning waarin u zich volledig thuis voelt en uw persoonlijke stijl tot uiting komt. Immers zijn al onze projecten uniek en afgestemd op uw wensen. Hierdoor krijgt uw moderne villa een eigenzinnig karakter.

Bouwkundig ontwerp moderne villa

Wanneer u een moderne villa wilt bouwen, komen specifieke zaken als design, technieken, materialen en functionaliteit kijken. U heeft immers de kans om een unieke woning te realiseren die perfect aansluit bij uw woonwensen. IHC Architects begint het proces altijd met in kaart brengen wat uw wensen, eisen en dromen zijn. Vanuit dit vertrekpunt brengen wij tevens in kaart welke duurzame of levensloopbestendige maatregelen u wil meenemen in uw villa. Wij gaan integraal te werk. Dat wil zeggen dat wij uw plannen tijdens de ontwerpfase implementeren, zodat tijdens de bouw van uw moderne villa geen wijzigen meer hoeven plaats te vinden. Hierdoor verloopt de bouw snel en soepel. Des te sneller kunt u genieten van uw droomhuis.

moderne villa
Nieuwbouw architectuur

Bouwtechniek en realisatie

De te bouwen moderne villa kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan traditionele woningbouw, maar ook aan prefab villa’s. Dankzij ons bouwkundige inzicht ontwerpen wij gebouwen die praktisch uitvoerbaar zijn, voldoen aan de wetten en regelgeving en niet allerminst voldoen aan uw woonwensen.

 

Bij het bouwen van een moderne villa komt meer kijken dan enkel de ontwerpfase. Zodra het ontwerp is afgerond, maken wij een 3D model, waarin u uw villa kan bewonderen en de finishing touches kunt leggen aan het ontwerp. Zodra u akkoord geeft voor het ontwerp, kan de bouw beginnen. IHC Architects zoekt een geschikte aannemer voor het project. Onze architecten verzorgen tevens de bouwbegeleiding. Wij zorgen voor de communicatie en samenwerking met de aannemer en leveren de benodigde documenten aan. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt tijdens de bouw en blijft u toch nauw betrokken bij het traject.

CONTACT

IHC Architects

Wilt u ook uw droomhuis laten realiseren? Onze architecten ontwerpen unieke gebouwen, volledig afgestemd aan uw woonwensen. Tevens staan wij voor duurzame woningbouw en goede service. Wilt u ook een moderne villa bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op met IHC Architects.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 34
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com