STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland

Huis ontwerpen

huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Uw eigen huis ontwerpen, het is een droom van velen. Wanneer u start met het ontwerp van uw eigen huis, gaat u nadenken over factoren die voor u belangrijk zijn. Welke bouwstijl vindt u mooi? Hoe wilt u wonen en wat vindt u over 10 jaar belangrijk? Zoals u merkt, moet u aan veel zaken denken wanneer u uw eigen huis ontwerpt. De architecten van IHC Architects zijn zeer ervaren in het ontwerpen van woningen en tevens bouwkundig onderlegd. Dit betekent dat wij u niet alleen creatief, maar ook bouwkundig kunnen bijstaan bij het ontwerpen van uw woning.

Wij ontwerpen, u bepaalt!

Heeft u een bepaald type woning of bouwstijl in gedachte? Wenst u bijvoorbeeld een villa, landhuis of levensloopbestendige bungalow? Alles is mogelijk. Tevens zijn wij bekend met verschillende bouwstijlen en – technieken. Zo kunt u kiezen voor een prefab villa, kubistische woning, minimalistische gezinswoning of juist uw eigen unieke stijl.

Welk type huis u ook wenst te ontwerpen, het proces en resultaat wordt hoe dan ook bijzonder. Elk proces start met het inventariseren van uw wensen, eisen en dromen. Vervolgen gaan wij samen met u aan de slag met het ontwerp van het huis. Uiteraard kijkt IHC Architects met een creatief oog naar uw wensen, het te bebouwen kavel en de materialisering. Wanneer het proces vorm begint te krijgen, kunnen we uw woningontwerp ook visualiseren. Hiervoor gebruiken we 3D modellen, fotorealistische beelden en zelfs filmpjes. Deze 3D visualisaties geven u een unieke inkijk in het ontwerp van uw huis en helpen u met het maken van beslissingen omtrent de afwerking. Hierbij kan IHC zowel de woning zelf als uw interieur ontwerpen.

woning ontwerpen
ontwerper huis

Duurzaam huis ontwerpen

Naast uitstraling en unieke stijl, zijn ook bouwkundige zaken omtrent energie en realisatie van belang. Bij IHC architects zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd. We ontwerpen immers gebouwen om ze te kunnen realiseren. Hierbij kiezen wij voor een integrale aanpak, waarbij duurzame keuzes vooraf in het plan verwerkt worden. Tevens houden wij rekening met toekomstplannen en bereiden wij aansluitpunten voor energiezuinige installaties voor in het ontwerp.

Bekijk in onderstaande video een voorbeeld om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

CONTACT

IHC Architects

Met de juiste elementen, bouwtechnieken en uw input, wensen en dromen, kunnen wij uw droomhuis realiseren. Meer weten? Neem contact op met IHC Architects en ontwerp samen met ons het huis van uw dromen!

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 34
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com