STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland

Architect nieuwbouw

architect nieuwbouw

Architect nieuwbouw

Wilt u graag een nieuwe woning ontwerpen en realiseren? Dan bent u bent IHC Architects aan het juiste adres. Onze architecten zijn bekend met nieuwbouw projecten en hebben al vele gebouwen mogen realiseren. Naast het ontwerpen van uw nieuwbouwproject, ondersteunen onze architecten u tevens bij de realisatie van het plan, de bouw en eventueel het interieur van de woning. Wilt u graag de mogelijkheden van ons architectenbureau ontdekken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuwbouw architectuur

Of het nu gaat om een privéproject of commercieel nieuwbouwplan, onze architecten weten er raad mee. Wij starten het proces met het in kaart brengen van uw wensen, eisen en visie. Wij begrijpen dat het ontwerpen en realiseren van een project een grote stap is. Er komt veel op u af en u vertrouwt ons uw woonwensen toe. Wij doen er alles aan om uw nieuwbouwtraject zorgeloos te laten verlopen en u te ondersteunen bij het maken van de vele keuzes die op u af komen.

Naast het ontwerpen van uw nieuwbouwproject, richten wij ons ook op het realiseren van het project. Dit betekent dat wij u ook in deze fase volledig ontzorgen. Wij denken met u aan energiezuinige installaties en geschikte bouwtechnieken, zoals prefab bouw. Het is daarnaast ook onze taak om ervoor te zorgen dat uw bouwplannen goedgekeurd worden door de welstandscommissie, vereniging van eigenaren, monumentenzorg en overheid. Daarnaast zorgen wij dat ons plan uitvoerbaar is zodat de aannemer hiermee aan de slag kan.

nieuwbouw architect
Nieuwbouw architectuur

Nieuwbouw realiseren

De laatste stap voor de bouw is het vinden van een geschikte aannemer. IHC Architects zorgt voor een selectieprocedure waarin kandidaat aannemers een aanbod kunnen doen. Samen met u kiezen wij de meest geschikte aannemer voor uw nieuwbouwproject. Vervolgens kan de bouw beginnen en komt uw droomhuis weer een stap dichterbij!

Onze nieuwbouw architecten vormen de link tussen u en de aannemer op de bouwplaats en zorgen ervoor dat het ontwerp correct wordt vormgegeven. Hierdoor verloopt de bouw snel, soepel en wordt u volledig ontzorgd.

Bekijk in onderstaande video een voorbeeld om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

CONTACT

IHC Architects

Wilt u ook uw droomhuis laten realiseren? Onze nieuwbouw architecten ontwerpen unieke gebouwen, volledig afgestemd aan uw woonwensen. Tevens staan wij voor duurzame woningbouw en goede service. Meer weten? Neem dan contact op het IHC Architects.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 34
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com