STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland - Arnhem

Architect Arnhem

Architect Nijmegen

Architectenbureau in Arnhem

Op zoek naar een architect in Arnhem in 2023? Dan adviseren wij STATE of Architecture.

Naast de wensen van de opdrachtgever houden wij bij het ontwerpen van een woning rekening met het karakter van de buurt. De architectuur in een stad zoals Arnhem bepaald namelijk het karakter van de stad en haar bewoners.

Als u opzoek bent naar een architect in Arnhem die bekend is met deze bijzondere stad en haar inwoners neem dan gerust contact op met ons. Wij van IHC Architects komen graag een keer bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen.

Duurzame architectuur Arnhem

Ook voor een architect in Arnhem die gespecialiseerd is in een duurzame (nieuwbouw) woning of verbouwing bent u bij ons op het juiste adres. Hierbij kijken we verder dan alleen het ontwerpen van een woning die zo lang mogelijk aan uw woonbehoefte voldoet. Belangrijk hierbij is met name de duurzame manier van bouwen die goed is voor mens en milieu. Dit betekent verstandig omgaan met open ruimte, maar vooral  ook met water, energie en grondstoffen. Wij bij IHC architects staan bij duurzame projecten voor een integrale aanpak waarbij er bewust en vooraf keuzes worden gemaakt.

Ons proces begint bij een ontwerp waar vaak gericht wordt op zongericht bouwen waarbij de zonne-energie zo goed mogelijk wordt benut. Daarnaast kijken we naar isolatievoorzieningen met een hoge isolatie-waarde om de stookkosten te verlagen. Wij maken ook gebruik van energiezuinige cv-installatie en/of toepassing van zonnepanelen en andere energiezuinige installaties.

Langs deze mogelijkheden kunt u nog veel meer doen door bijvoorbeeld duurzame apparatuur te installeren, denk aan een warmtepomp. Ook op water kunt u besparen door het hemelwater op te vangen, én zelfs te zuiveren via een rietveld in uw tuin. Samengevat, u kunt uw woning volledig laten ontwerpen middels duurzame en/of energie-efficiënte bouwtechnieken. Per woning of ontwerp zijn er legio mogelijkheden om de leefomgeving te verduurzamen.

Een duurzaam huis is wat ons betreft comfortabel, behaaglijk en vooral mooi om te zien. Verder is het mogelijk om flink geld te besparen op uw energiekosten. Door de invoering van het nieuwe energielabel zal de waarde van een duurzame woning alleen maar stijgen.

architect Arnhem
architect Arnhem

Modern architectenbureau Arnhem

Naast het ontwerpen van een duurzame woning, streven wij naar het realiseren van een modern en tijdloos resultaat waar u zich thuis voelt. We brengen uw wensen altijd goed in kaart en zorgen dat het ontwerp van uw huis uw thuis maakt. Een thuis is een van de belangrijkste elementen van ons welzijn. Doordat wij onze klanten goed willen leren kennen zorgen we ervoor dat dit belangrijke element ook in lijn is met u als eigenaar. Wij zorgen ervoor dat uw moderne woning in Arnhem werkelijkheid wordt!

Bekijk in onderstaande video een voorbeeld om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

CONTACT

IHC architects Arnhem

IHC architects Nederland heeft naast zijn werkzaamheden in Arnhem ook een kantoor in Eindhoven en een vestiging op Curacao. De kantoren werken nauw samen en vullen elkaar aan in expertise.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Torenallee 45
5617 BA, Eindhoven
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com