STATE of Architecture
Baya Gentil

Tropische villa`s Vista Royal

Deze nieuw gebouwde villa’s zijn gesitueerd op twee riante kavels van circa 1.500 m2 op het beveiligde Vista Royal in de zeer geliefde wijk Jan Thiel. Beide villa’s hebben een prachtig vrij en weids uitzicht op de zee en ook op de Caracasbaai.

Ontwikkeling tropische villa’s

Deze nieuw gebouwde tropische villa’s zijn gesitueerd op twee riante kavels van circa 1.500 m2 op het beveiligde Vista Royal in de zeer geliefde wijk Jan Thiel. Beide villa’s hebben een prachtig vrij en weids uitzicht op de zee en ook op de Caracasbaai. De villa’s liggen op loopafstand van Jan Thiel Beach met diverse beach clubs, winkels, Albert Heijn en sportschool The Challenge. Deze villa maakt met de nieuwe villa ernaast deel uit van het exclusieve project Baya Gentil.

 

Architectuur

De indeling van de woning is als volgt: entree, gasten toilet, moderne keuken bestaande uit een 1e kookeiland v.z.v keramische kookplaat en parallel daaraan opgesteld een 2e kookeiland met spoelbak en vaatwasser met dwars op beide eilanden een wand met kastruimte en een oven. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer waardoor een geheel ontstaat zodat u bij binnenkomst vanuit de entree al onmiddellijk de zee ziet. Grenzend aan de woonkamer is een overdekt terras (porch) met zeezicht. Naast de keuken ligt de bijkeuken voor extra bergruimte.

Voor meer (verkoop)informatie zie:

www.ruseler.com

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2017
Opp. kavel: 1.530 m²
Opp. woning: 845 m²
Slaapkamers: 7
Badkamers: 4,5

BIJZONDERHEDEN

Fantastische locatie
Tropische villa
Inpandige garage
Gastenverblijf