STATE of Architecture
Architect duurzame woning
Architect duurzame woning
Tropische materialen

Tropische vakantievilla

Tropische vakantievilla gelegen te Vista Royal is een gezellig opgezette familiewoning. Een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken van deze woning is de dakconstructie, welke volledig is opgebouwd uit het Tulipps zonnepanelen systeem.

Tropische vakantievilla met high end (zonne)daksysteem

Tropische vakantievilla gelegen te Vista Royal is een gezellig opgezette familiewoning. De woning ligt op steenworp afstand van Jan Thiel Beach, Van den Tweel supermarkt en sportschool The Challenge. Een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken van deze woning is de dakconstructie, welke volledig is opgebouwd uit het Tulipps zonnepanelen systeem.

 

Architectuur

De woning bestaat uit vier slaapkamers, waarvan twee master slaapkamers, op de begane grond. Door de unieke ligging van de woning is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de kavel een terras gecreëerd. Vanaf het achterterras heeft men uitzicht op de Caribische zee. Aan de voorzijde van de woning is een ruim houten pooldeck aangelegd. Aan deze zijde heeft men meer privacy en hier is dus ook het zwembad gesitueerd.

De benedenverdieping bestaat uit twee gastenverblijven, met een eigen keuken en badkamer. Voor extra privacy van de gasten zijn hier tevens twee aparte overdekte terrassen gecreëerd, zodat men zich niet altijd bij het gezelschap op de begane grond hoeft te voegen.

 

Interessante links

TULiPPS Zonnepaneel systemen

Deze villa boeken via Villa Jan Thiel

Deze villa boeken via Jan Thiel Holiday Rentals

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2018
Opp. kavel: 925 m²
Opp. woning: 560 m²
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6,5

BIJZONDERHEDEN

Tropische villa
Zonnepanelen dak
2 master slaapkamers
2 gastenverblijven