STATE of Architecture
Tropenwoning

Tropenwoning Curacao

De woning biedt wijds uitzicht over de Caribische zee en heeft door de ideale ligging op de wind altijd een heerlijk verkoelend briesje op de diverse overdekte en onoverdekte terrassen. Ook de naastgelegen woning is door IHC architects ontworpen, uiteraard heeft ook deze woning dezelfde look and feel.

Tropenwoning Vista Royal, Curcao

Deze tropenwoning is gelegen in het hart van Vista Royal, Curacao. De woning biedt wijds uitzicht over de Caribische zee en heeft door de ideale ligging op de wind altijd een heerlijk verkoelend briesje op de diverse overdekte en onoverdekte terrassen. Ook de naastgelegen woning is door IHC architects ontworpen, uiteraard heeft ook deze woning dezelfde look and feel. Ook deze woning is terug te vinden in ons portfolio.

 

Architectuur

De woning heeft op de beganegrond 2 slaapkamers met eigen badkamer en een master slaapkamer, voorzien van master badkamer en walk-in closet. De woonkamer en keuken zijn voorzien van grote schuifdeuren. Daarnaast is de keuken voorzien van een ruime bar, waardoor een intieme sfeer ontstaat en het binnen – buiten leven extra wordt geaccentueerd.

De benedenverdieping bestaat uit een ruim 2 slaapkamer gastenverblijf, met een eigen keuken en badkamers. Voor extra privacy voor de gasten is hier tevens een apart overdekt terras gecreëerd, zodat men zich niet altijd bij het gezelschap op de begane grond hoeft te voegen.

 

Interessante links

Jan Thiel Beach

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2016
Opp. kavel: 950 m²
Opp. woning: 500 m²
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4,5

BIJZONDERHEDEN

Tropische villa
Strakke leipan
Knikvorm in dak
Omloop rond huis