STATE of Architecture
Transformatie boerderij tot B&B
Transformatie boerderij tot B&B
Luxe B&B

Transformatie boerderij

Transformatie van een in 1866 gebouwde boerderij tot een B&B in het departement Aveyron, Frankrijk. De bed & breakfast is voorzien van vier luxe en ruime kamers met eigen badkamer en twee ruim opgezette gîtes. De bed & breakfast is omringd door een fraai aangelegde tuin, inclusief zwembad. In de toekomst zal nog een apart woonverblijf worden gerealiseerd voor de eigenaren.

Transformatie Boerderij tot B&B

De transformatie van een oude boerderij tot B&B is gelegen in het departement Aveyron, Frankrijk. De bestaande boerderij, gebouwd in 1866, is omgetoverd tot een bed & breakfast, waarin ruimte is gecreëerd voor 4 ruime kamers en twee Gîtes.

 

Architectuur

De bed & breakfast bestaat uit een sfeervolle gemeenschappelijke woonkamer die direct in verbinding staat met een open keuken. De woonkamer is uiteraard voorzien van een mooie openhaard.

De vier luxe kamers zijn allen uitgerust met een luxe badkamer, de twee grotere kamers zijn voorzien van een vrijstaand ligbad. De 2 gîtes zijn zeer ruim opgezet en hebben een eigen zithoek, keuken en eethoek. De slaapkamers zijn afgescheiden van de woonkamer en hebben toegang tot een ruime badkamer met vrijstaand ligbad.

Buiten vind men een fraai aangelegde tuin met terras direct achter het huis. Daarnaast is hier een fraai zwembad aangelegd. In de toekomst staat nog een apart woongedeelte voor de eigenaren op de planning.

 

Interessante links

 Maison de la Bonne Vie

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2017
Kaveloppervlak: - m²
Woningoppervlak: - m²
Slaapkamers:
Badkamers:

BIJZONDERHEDEN

Waanzinnige locatie