STATE of Architecture
Waar oud en nieuw worden herenigd

Renovatie ruïne Italië

Fraai gerenoveerde ruïne te Bosi, Italië. De Ruïne is gelegen in het noordoosten van Italië, nabij de tweede stad van Italië; Turijn. De vakantiewoning combineert op karakteristieke wijze de authentieke restanten van de ruïne met strak gestucte witte gevels. Vanaf de ruime deels overdekte terrassen kan genoten worden van de fraaie vergezichten.

Renovatie Ruïne Italië

De renovatie van deze ruine in Italië is uitgevoerd in Bosi, Turijn. De ruïne is omgevormd tot een fraaie vakantiewoning waar een groot aantal bestaande elementen zijn aangehouden en aangevuld met moderne strakke lijnen. Een deel van de ruïne is zelfs onaangetast. De oude muren zijn hier blijven staan, zonder hier invulling aan te geven.

 

Architectuur

In het bestaande gedeelte is op de beganegrond een ruime master slaapkamer gecreëerd. De slaapkamer is voorzien van een ruime master badkamer voorzien van  ligbad en inloopdouche. Op de beganegrond vind men ook de ruime keuken en woonkamer en is er toegang tot een ruim terras en de tuin.

De bovenverdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers met een gedeelde badkamer. Tevens sluiten deze twee slaapkamers aan op een ruim terras gelegen op dezelfde verdieping. Tot slot bestaat vanuit deze verdieping een toegang tot het dakterras waar genoten kan worden van prachtige vergezichten.

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2016
Kaveloppervlak: - m²
Woningoppervlak: - m²
Slaapkamers:
Badkamers:

BIJZONDERHEDEN