STATE of Architecture
Ontwikkeling Kaya Merlot

Ontwikkeling Zuurzak Villa`s

Het verkavelingsplan voor deze acht vrijwel identieke tropische woningen ligt aan de rand van de zoutpannen. De woningen zijn vormgegeven om de bewoners optimaal te kunnen laten genieten van het binnen – buiten wonen.

Ontwikkeling Zuurzak

De ontwikkeling van 8 identieke villa’s te villapark Zuurzak worden gerealiseerd in deze luxueuze woonwijk. Villapark Zuurzak is gelegen aan de Caracasbaaiweg tussen Jan Thiel en Punda. Daarnaast sluit het park aan op de lagune van natuurgebied Jan Thiel. Het natuurgebied is een schitterend recreatie- en wandelgebied. In het natuurgebied vind u tevens de oude zoutpannen.

Het verkavelingsplan voor deze acht vrijwel identieke tropische woningen ligt aan de rand van de zoutpannen. De woningen zijn dusdanig vormgegeven dat de bewoners optimaal kunnen genieten van het binnen en buiten leven.

 

Architectuur

Hoewel de woningen op elkaar lijken, zijn de acht woningen opgedeeld in twee verschillende varianten. De nadruk ligt hierbij op het aantal slaapkamers. Beide varianten zijn voorzien van een master slaapkamer met master badkamer en inloopkast. Daarnaast kan gekozen worden voor 3 of 4 gasten slaapkamers; deze slaapkamers delen een badkamer.

 

Interessante links

Ontwikkelaar Zuurzak Villa`s
Top Makelaar
Halabi

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2018
Opp. kavel: +/- 1000 m²
Opp, woning: +/- 300 m²
Slaapkamers: 3 & 4
Badkamers: 2,5

BIJZONDERHEDEN

Beveiligd resort
Tropische villa’s
Optie gastenverblijf
Ruim opgezet