STATE of Architecture
Architecture
Duurzaam architectenbureau
villa
architect Arnhem
Architect Nijmegen
Architecture
Duurzaam architectenbureau
villa
architect Arnhem
Architect Nijmegen
Binnen / buiten leven

Moderne woning Rotterdam

Zeer moderne woning gelegen in een rustige woonwijk te Rotterdam. De woning kenmerkt zich door haar riante opzet en mooie interactie tussen het binnen – buiten leven. De diverse leefruimtes op de beganegrond lopen naadloos in elkaar over en zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping maken de woning compleet, waarbij de master slaapkamer is voorzien van eigen badkamer en walk-in closet.

Binnen – buiten leven in Nederland

Deze zeer moderne woning is gelegen in een rustige wijk van Rotterdam. De woning komt op een centraal gelegen punt in de wijk te staan en kenmerkt zich door haar strakke belijning in combinatie met gemetselde gevels. De woning is bijzonder ruimtelijk opgezet en heeft een bijzondere connectie met de tuin. De woning zal begin 2019 gebouwd worden.

 

Architectuur

De plattegrond van de beganegrond is riant opgezet. De leefkeuken heeft een directe verbinding met de eetkamer en woonkamer. Deze ruimtes worden tevens visueel met elkaar verbonden. Daarnaast bestaat een directe verbinding tussen de werkruimte en keuken. Deze kamer kan afgesloten worden middels en suite deuren. Tot slot bevind zich op de beganegrond een riante slaapkamer met volledig uitgeruste badkamer. Ook deze kamer heeft vrij zicht op de fraai aangelegde tuin.

De eerste verdieping is opgedeeld in 3 ruime slaapkamers met gedeelde badkamer + een riant opgezette master slaapkamer. De master slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en walk-in closet.

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar:
Kaveloppervlak: - m²
Woningoppervlak: - m²
Slaapkamers:
Badkamers:

BIJZONDERHEDEN