STATE of Architecture
Modern house Brakkeput
Nieuwbouw architectuur
Modern house Brakkeput
Nieuwbouw architectuur
Wonen aan het Spaanse water

Moderne woning

De moderne woning wordt gekenmerkt door een duidelijk contrast tussen het strakke lijnenspel in combinatie met de rustige sfeer van de toegepaste natuurlijke materialen. De indeling van de woning is volledig afgestemd op het prachtige uitzicht aan de achterzijde van de woning, waarbij de voornaamste verblijfsruimten vrij zicht hebben op het Spaanse water en de tafelberg.

Moderne woning Brakkeput

Deze moderne woning te Brakkeput Ariba is direct aan het water gelegen. De villa heeft een zeer fraai uitzicht op de tafelberg en het spaanse water. De woning is begin 2016 opgeleverd in de buurt van het populaire restaurant “Boathouse” worden gerealiseerd.

 

Architectuur

De moderne woning wordt gekenmerkt door een duidelijk contrast tussen het strakke ljnenspel in combinatie met de rustige sfeer van de toegepaste natuurlijke materialen. De indeling van de woning is volledig afgestemd op het prachtige uitzicht aan de achterzijde van de woning, waarbij de voornaamste verblijfsruimten vrij zicht hebben op het Spaanse water en de tafelberg. Het ruime overdekte terras en het daaraan grenzende zwembad creëren een heerlijke ongedwongen sfeer.

Uiteraard is er tevens rekening gehouden met eventuele gasten. Via een inpandige trap is de op de benedenverdieping gesitueerde extra slaapkamer te bereiken. Deze extra slaapkamer heeft een eigen badkamer en terras, ideaal voor gasten die enige privacy wensen. Uiteraard is ook deze ruimte aan de achterzijde van de woning gesitueerd, met heerlijk zicht op de achtertuin en het Spaanse water.

 

Interessante links

Boat House

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2016
Opp. kavel: 1.140 m²
Opp. woning: 350 m²
Slaapkamers: 4
Badkamers 3,5

BIJZONDERHEDEN

Direct aan het water
Moderne villa
Forse aanlegsteiger
Gastenverblijf