STATE of Architecture
Strakke lijnen

Strakke villa Vista Royal

De woning kenmerkt zich door het strakke lijnenspel en het contrast tussen wit geschilderde gevels en antraciet gekleurde kozijnen. Daarnaast biedt deze woning niet één, maar twee identieke master slaapkamers + badkamers op de woonverdieping. Vanaf deze slaapkamers heb je over het ruime overdekte terras en zwembad prachtig uitzicht op de Caribische zee.

Vakantiewoning

Deze moderne strakke villa is gelegen in het hart van de geliefde wijk Vista Royal. De woning ligt in de buurt van de belangrijkste stranden en beach clubs die deze kant van het eiland te bieden heeft.

 

Architectuur

De woning kenmerkt zich door het strakke lijnenspel en het contrast tussen wit geschilderde gevels en antraciet gekleurde kozijnen. Daarnaast biedt deze woning niet één, maar twee identieke master slaapkamers + badkamers op de woonverdieping. Vanaf deze slaapkamers heb je over het ruime overdekte terras en zwembad prachtig uitzicht op de Caribische zee. Ter plaatse van de woonkamer en keuken zijn de dragende kolommen iets naar binnen geplaatst, waardoor de volledige gevel opengeschoven kan worden middels de grote glazen schuifdeuren.

De benedenverdieping is voorzien van vier ruim opgezette slaapkamers, met eigen badkamers. Daarnaast heeft elke slaapkamer toegang tot een eigen terras, waar men zich indien gewenst kan terugtrekken als wat meer privacy gewenst is.

 

Voor meer informatie over deze villa zie:

Villa Dushi Bida

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2018
Kaveloppervlak: 875 m²
Woningoppervlak: 525 m²
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6,5

BIJZONDERHEDEN

Moderne villa
Centraal gelegen
2 master slaapkamers
Grote glaspuien