STATE of Architecture
Zwemmen door de woonkamer

Moderne villa Coral Estate

De symmetrisch ontworpen villa kenmerkt zich door het langgerekte zwembad door de woonkamer en keuken van de woning. Het binnenmeer wordt door het water optisch verbonden met de caribische zee. Het zwembad is binnen afgedekt met een beloopbare glazen vloer. Deze vormt tevens de scheiding tussen de keuken en het woongedeelte.

360 graden uitzicht

Deze moderne villa is gebouwd op een prachtig kavel te Coral Estate. De ruime kavel kenmerkt zich door adembenemende uitzichten op het binnenmeer en de Caribische zee. De vormgeving van de woning is breed op het kavel georiënteerd om de verschillende uitzichten optimaal te benutten.

 

Architectuur

De symmetrisch ontworpen villa kenmerkt zich door het langgerekte zwembad door de woonkamer en keuken van de woning. Het binnenmeer wordt door het water optisch verbonden met de caribische zee. Het zwembad is binnen afgedekt met een beloopbare glazen vloer. Deze vormt tevens de scheiding tussen de keuken en het woongedeelte. Direct aan de woning zijn een slaapkamer en kantoor gesitueerd. Deze volumes zijn bekleed met natuursteen. Samen met de ruime plantenbakken zorgt dit voor een natuurlijke overgang op de kavel.

Los van de woning staan twee bijgebouwen. Zowel het gastenverblijf en de garage met aan de achterzijde van de garage de master badkamer. De ruime master badkamer wordt verbonden met de master slaapkamer door een minimalistische glazen corridor.

 

Interessante links

Coral Estate Sales

 

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2017
Kaveloppervlak: 12.200 m²
Woningoppervlak: 600 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2,5

BIJZONDERHEDEN

Zeezicht & binnenmeer
Zwembad van 35m
Zwembad door het huis
Gastenverblijf