STATE of Architecture
Van kantoor tot winkel

Kantoorgebouw Jan Thiel

Het kantoorgebouw bestaat uit 5 tot mogelijk 10 identieke units, waarbij ruimte is gereserveerd voor een toilet en pantry. Middels een fraaie stalen inpandige trap wordt toegang verschaft tot de verdieping. De zes meter hoge glasvlies gevel in combinatie met een bouwkundig plafond geven het pand een industriële touch, hetgeen een fraai contrast oplevert met de moderne vorm van het pand.

Van kantoor tot winkel

Kantoorgebouw Jan Thiel Offices is een modern en representatief kantoorgebouw direct gelegen aan de hoofdweg tussen Jan Thiel en Punda, de Caracasbaaiweg. Het in 2015 gerealiseerde pand is gelegen op de hoek van de Caracasbaaiweg en de weg naar Damasco Resort, vlak na de afslag richting Jan Sofat.

 

Architectuur

Het kantoorgebouw bestaat uit 5 tot mogelijk 10 identieke units, waarbij ruimte is gereserveerd voor een toilet en pantry. Middels een fraaie stalen inpandige trap wordt toegang verschaft tot de verdieping. De zes meter hoge glasvlies gevel in combinatie met een bouwkundig plafond, bestaande uit niet afgewerkte Superfloor platen, geven het pand een industriële touch, hetgeen een fraai contrast oplevert met de rustieke vorm van het pand en de kenmerkende, aan de dakvloer bevestigde shutter cassettes.

 

Interessante links

Ruseler makelaars

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2015
Kaveloppervlak: - m²
Kantoorunits: 5 - 10

BIJZONDERHEDEN

Duurzaam
Ruime vide
Flexibel