STATE of Architecture
Beach studio Boca Gentil
Beach studio Boca Gentil
Verblijven op het strand

Beach studio Boca Gentil

Aan het pooldeck van de oorspronkelijke villa is een extra gastenverblijf (beach studio) gerealiseerd van circa 60m² en geeft ruimte aan twee slaapkamers met een gedeelde badkamer en een gezamenlijke woonkamer/ keuken. Het dak van de slaapvleugel sluit naadloos aan op het oorspronkelijke pooldeck.

Beach Studio

Boca Gentil Curaçao is een luxueus resort direct aan zee gelegen te Jan Thiel. Alle woningen, appartementen en beach studio hebben prachtig uitzicht op zee. Daarnaast is het resort ook geografisch zeer interessant gelegen, daar de belangrijkste stranden, winkels, restaurants en supermarkt zich op nog geen 5 minuten loopafstand bevinden.

 

Architectuur

Aan het pooldeck van de oorspronkelijke villa is een extra gastenverblijf (beach studio) gerealiseerd van circa 60m² en geeft ruimte aan twee slaapkamers met een gedeelde badkamer en een gezamenlijke woonkamer/ keuken. Het dak van de slaapvleugel sluit naadloos aan op het oorspronkelijke pooldeck. Op de dakvloer is een ruime pergolaconstructie geplaatst voorzien zijn van zeildoek, waardoor een heerlijke schaduwrijke locatie is ontstaan.

Tevens is aan de straatzijde een carport bijgebouwd om de woning volledig af te stemmen op de gebruikseisen van de opdrachtgever. Daarnaast is de woning door deze aanvullingen ‘compleet’ om te doen aan de verwachtingen van bezoekers die deze woning huren.

 

Huurinformatie

Curacao Exclusief

PROJECT DELEN
PROJECT INFORMATIE

Bouwjaar: 2015
Opp. kavel: - m²
Opp. woning: 60 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

BIJZONDERHEDEN

Prive strand
Vrij uitzicht op zee