STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland - Arnhem

Moderne architect

moderne architect

Moderne architect

U gaat uw eigen woning ontwerpen, een spannend moment! Mogelijk is dit een proces dat u slechts éénmaal meemaakt in uw leven. En u wilt natuurlijk dat dit juist gebeurt en voldoet aan al uw wensen en dromen. Daarom gaat u opzoek naar een moderne architect die uw visie tot leven kan laten komen. Bij IHC Architects bent u aan het juiste adres. Onze passie voor moderne villa’s, strakke lijnen en ingenieuze ontwerpen komen in elk project naar voren. Hierbij ontwerpen wij een unieke woning waarin uw karakter en persoonlijke wensen naar voren komen.

Taken van een architect

Onze architecten beginnen het proces met het in kaart brengen van uw dromen, woonbehoefte en eisen. Vanuit dit vertrekpunt ontwerpen wij met uw input uw droomhuis. Omdat wij dit proces al vaak hebben doorlopen, kunnen wij als moderne architect u ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen. Welke materialen wilt u? Hoe ziet u leven er over 5 of 10 jaar uit? Welke duurzame maatregelen wilt u treffen? Wij denken overal aan en helpen u met het ontdekken van wensen waarvan u nog niet wist dat u ze had. Onze moderne architecten weten als geen ander hoe ze voor uw een prettig thuis kunnen creëren en hun creativiteit kunnen omzetten in een prachtig ontwerp.

Naast het ontwerpen van uw woning, zijn onze architecten ook verantwoordelijk voor het realiseerbaar maken van het plan. Enerzijds is het onze taak om ervoor te zorgen dat uw bouwplannen goedgekeurd worden door de welstandscommissie, vereniging van eigenaren, monumentenzorg en overheid. Anderzijds dragen wij zorg aan het opstellen van een uitvoerbaar plan voor de aannemer.

moderne architectuur
Render_08

Architect moderne woning

Wanneer alle plannen zijn goedgekeurd en u tevreden bent met uw unieke ontwerp, kan de bouw beginnen. IHC Architects onderzoekt welke aannemer het best geschikt is voor de bouw van uw woning. Tevens vormen wij het communicatiepunt op de bouwplaats en zorgen wij dat het plan juist tot uitvoering wordt gebracht. Wij letten op de kleinste details, waardoor uw woning perfect vorm krijgt.

Bekijk in onderstaande video een voorbeeld om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

CONTACT

IHC Architects

In onze veelzijdige portfolio kunt u onze meest recente projecten bekijken. Onze moderne architecten hebben met hun creatieve oog en bruisende ideeën al vele woningen vormgegeven en gerealiseerd. Wilt u ook uw droomhuis werkelijkheid maken? Neem vrijblijvend contact op met IHC Architects.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 34
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com