STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland

Architect Villa

Villa laten ontwerpen door een architect

Een villa laten ontwerpen door een architect die uw wensen precies laat vervullen? Dan bent u bij IHC Architects aan het juiste adres.  Wij komen met moderne en creatieve ideeën om op deze manier uw droomvilla te realiseren.

Naast een prachtig ontwerp, vinden wij het bij IHC architects belangrijk dat deze villa duurzaam gebouwd kan worden. Het gaat niet alleen over het ontwerpen van een villa die zo lang mogelijk in onze woonbehoefte voldoet. Het is vooral de manier van bouwen die goed is voor mens en milieu. Dit betekent verstandig omgaan met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Als wij als architect een villa, duurzaam willen laten bouwen betekent dat met andere woorden een integrale aanpak waarbij er bewust en vooraf keuzes worden gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat uw droomvilla tastbaar wordt!

architect villa
Architect villa ontwerpen

Villa ontwerp verduurzamen

Het begint bij een ontwerp waar vaak gericht wordt op zongericht bouwen waarbij de zonne-energie zo goed mogelijk wordt benut. Verder kijken we ook naar isolatievoorzieningen met een hoge isolatie-waarde om de stookkosten te verlagen. Ook maken wij gebruik van energiezuinige cv-installatie en/of toepassing van zonnepanelen en andere energie winnende of -besparende installaties.

Maar u kunt nog veel meer doen door bijvoorbeeld duurzame apparatuur te installeren, denk aan een warmtepomp. Ook op water kunt u besparen door het hemelwater op te vangen, én zelfs te zuiveren via een rietveld in uw tuin. Samengevat, u kunt uw woning volledig laten ontwerpen middels duurzame en/of energie-efficiënte bouwtechnieken. Per woning of ontwerp zijn er legio mogelijkheden om de leefomgeving te verduurzamen.

Een duurzaam huis is wat ons betreft comfortabel, behaaglijk en vooral mooi om te zien. Verder is het mogelijk om flink geld te besparen op uw energiekosten. Door de invoering van het nieuwe energielabel zal de waarde van een duurzame woning alleen maar stijgen.

CONTACT

IHC architects Nederland

IHC architects Nederland heeft naast zijn kantoor in Nijmegen, ook vestigingen in Spanje en Curacao. De drie kantoren werken nauw samen en vullen elkaar aan in expertise.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 144
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com

IHC architects in Barcelona Spanje

IHC ARCHITECTS SPANJE

Carrier d`Estruc 9
08002, Barcelona
Catalunya – Spanje

T : (+34) 688 924 150
E : spanje@ihcarchitects.com