STATE of Architecture
Architect duurzaam bouwen
IHC architects Nederland - Brabant

Architect Brabant

Architect Brabant

IHC architecten Brabant

Op zoek naar een ervaren architect in de regio Brabant? Dan bent u bij IHC architects aan het juiste adres.

Bij het ontwerpen van een woning, houden we niet alleen rekening met de wensen van de opdrachtgever, maar houden wij ook rekening met het karakter van de omgeving. De architectuur in een provincie als Brabant bepaald namelijk het karakter van de regio.

Bent u opzoek naar een architect in Brabant die bekend is met deze bijzondere omgeving? Neem dan gerust contact op met ons. Wij van IHC Architects komen graag een keer bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken om samen uw droomhuis in Brabant te realiseren.

Duurzaam architectenbureau Brabant

Voor een architect in Brabant met een expertise in duurzame (nieuwbouw) woningen of verbouwingen bent u bij IHC architecten op het juiste adres. Wij gaan verder dan alleen het ontwerpen van een woning die zo lang mogelijk aan uw woonbehoefte voldoet. Wij vinden de duurzame en milieuvriendelijke manier van bouwen die goed is voor mens en milieu erg belangrijk. In praktijk betekent dit verstandig omgaan met open ruimte, maar vooral ook met water, energie en grondstoffen. Wij staan bij duurzame projecten voor een integrale aanpak waarbij er bewust en vooraf keuzes worden gemaakt.

Ons proces begint bij een ontwerp waar vaak gericht wordt op zongericht bouwen waarbij bijvoorbeeld licht en de zonnen-energie zo goed mogelijk wordt benut. Daarnaast kijken we naar isolatievoorzieningen met een hoge isolatie-waarde om de stookkosten zo laag mogelijk te houden. Wij maken ook gebruik van energiezuinige cv-installatie en/of toepassing van zonnepanelen en andere energiezuinige installaties.

Langs deze mogelijkheden kunt u nog veel meer doen door bijvoorbeeld duurzame apparatuur te installeren, denk aan een warmtepomp. Ook op water kunt u besparen door het hemelwater op te vangen, én zelfs te zuiveren via een rietveld in uw tuin. Samengevat, u kunt uw woning volledig laten ontwerpen middels duurzame en/of energie-efficiënte bouwtechnieken. Per woning of ontwerp zijn er legio mogelijkheden om de leefomgeving te verduurzamen.

Een duurzaam huis is wat ons betreft comfortabel, behaaglijk en vooral mooi om te zien. Verder is het mogelijk om flink geld te besparen op uw energiekosten. Door de invoering van het nieuwe energielabel zal de waarde van een duurzame woning alleen maar stijgen.

Architect Brabant

Moderne architect Brabant

Naast het ontwerpen van een duurzame woning, streven wij naar het realiseren van een modern en tijdloos resultaat waar u zich thuis voelt. We brengen uw wensen altijd goed in kaart en zorgen dat het ontwerp van uw huis uw thuis maakt. Een thuis is een van de belangrijkste elementen van ons welzijn. Doordat wij onze klanten goed willen leren kennen zorgen we ervoor dat dit belangrijke element ook in lijn is met u als eigenaar.

Bekijk de video hiernaast om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden en ons team.

CONTACT

IHC architects Nederland

IHC architects Nederland heeft naast zijn kantoor in Nijmegen, ook vestigingen in Spanje en Curacao. De drie kantoren werken nauw samen en vullen elkaar aan in expertise.

Contact Nederland
Sending
ROUTEBESCHRIJVING | GOOGLE MAPS
VESTIGINGEN

Selecteer het gewenste kantoor

Sint-Stevenskerk Nijmegen, Nederland, uitzicht

IHC ARCHITECTS NEDERLAND

Molenveldlaan 34
6523 RN, Nijmegen
Nederland

T : (+31) (0)646217636
E : nederland@ihcarchitects.com

Klik op de foto voor de locatie in Google Maps

IHC ARCHITECTS CURACAO

Caracasbaaiweg 199A
Willemstad
Curacao

T : (+5999) 522 90 00
E : curacao@ihcarchitects.com